Zaccopatent | Patenter
16
page-template-default,page,page-id-16,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Vores patenter

Vi sætter rammerne for, at du kan udvikle din forretning og dine produkter. Uanset om målet er at tjene flere penge på dine produkter, sikre din position i markedet, indtage nye markeder, eller om du står over for et ejerskifte i din virksomhed. Vi rammer dine muligheder ind og giver dig overblikket og argumenterne til at træffe de rigtige beslutninger for dig, din forretning og dine produkter.

Altid med udgangspunkt i der hvor du er.

Opstartsvirksomheder

Har du fået en god idé – og har du fundet ud af, at der ikke er nogle konkurrenter med samme produkt på markedet? Som opstartsvirksomhed kan du med patentering sikre og beskytte dig mod større virksomheder og potentielle konkurrenter.
Læs om, hvordan opstartsvirksomheden Algi kom godt fra start med en patentering af deres pissoir til kvinder.

Ejerskifte i din virksomhed

Tænker du på at sælge din virksomhed inden for den nærmeste fremtid? Har du overvejet, hvilken sikkerhed en potentiel investor får med i salget?
Med patenter kan du sikre din virksomheds fremtid – også for køber. Patenterne betyder, at du kan udbyde din virksomhed til en højere pris, fordi du kan garantere, at der ikke kommer konkurrenter og indtager markedet med præcis samme produkt.

Globalisering

Patenter er mere end bare produkter eller funktioner. Med patenter kan du beskytte eksempelvis en procesteknologi. En procesteknologi er ikke kun et fysisk produkt, men også viden.
Hvis din virksomhed investerer i patenter, kan du sikre, at ingen andre benytter din viden til at anvende samme proces, med mindre de f.eks. har købt en licens af dig.

Patenter som defensiv strategi

Du kan patentere for at sikre din forretnings fremtid. Helt konkret kan patenter være en del af din overordnede forretningsstrategi, hvor du f.eks. sikrer dig adgang til distributionskanaler, licitationstilbud eller minimerer chancen for, at konkurrenter udvikler et produkt magen til dit.

 

Læs her, hvordan Jensen Denmark patentere deres maskiner for at sikre deres markedsandele i vaskeriindustrien.

Patenter som offensiv strategi

Vidste du, at du med patentering kan sikre din virksomheds omsætning og beskytte dine markedsandele? Ved f.eks. at patentere en proces eller en funktion af dit produkt, kan du sikre dig eneret og dermed mindre konkurrence på dét produkt, din eneret beskytter.

 

Send et stærkt signal til dine kunder om, at der kun er dit produkt på markedet – nemlig originalen. Og brug patentering som en del af en større marketingstrategi.
Sidst, men ikke mindst sender det et signal til potentielle investorer om, at du som virksomhed både ønsker at udvikle og beskytte dine produkter.

 

Læs om, hvordan Jasopels klarer sig i en branche med skarp konkurrence, og hvor patenter er altafgørende for at holde deres omkostninger til produktudvikling hjemme.