Zaccopatent | Hvem er vi
14
page-template-default,page,page-id-14,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Vi tager udgangspunkt i din virkelighed

Patenter er komplekse. Vi hjælper dig med at gøre det komplekse enkelt og oversætter vores juridiske ekspertise til din virkelighed. Med vores mange års erfaring og forretningsforståelse hjælper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger, der skaber størst værdi for dig og din virksomhed nu og her, men også på sigt.

 

Vi rådgiver dig fra start til slut og hjælper dig med at forstå processen, inden vi går i gang. Du får et hold af kompetente eksperter og rådgivere, der hjælper dig lige der, hvor du er.

sundien_thomas_cph_c_hr

Thomas Sundien

Partner, team manager

Thomas begyndte sin karriere i 1988 og er især specialiseret inden for europæiske og amerikanske patentsager og designregistreringer. Thomas har særlig teknisk viden inden for områderne emballage, transportørsystemer, medikoteknik, landbrugsmaskiner, skibsbygning, husholdningsapparater og byggematerialer.

jensen_keld_thyregod_kolding_c_hr

Keld Thyregod

Partner

Keld har især tilegnet sig teknisk ekspertise inden for mekanik, fiberkompositter, vindmøller og vindeenergi generelt. Keld er uddannet maskiningeniør og har løbet af sin karriere arbejdet med patenter fra flere sider. Både som R&D ingeniør, patent manager i vindindustrien og patentrådgiver gennem mange år.

Skriv til os i dag…

Ønsker du at vide mere om Zacco?